Tanfolyami áttekintés
A Tisztesség és becsület tanfolyam

Mi okozza, hogy az emberek visszahúzódjanak az életben való részvételtől? A gondtalan gyermek tizenéves korára visszafogottá és óvatossá válik. A hivatásának élő sikeres nő, aki egyik kapcsolatát a másik után hagyja ott, az önbecsülés hiányától szenved. A nyugdíjas megbánással tekint vissza az életében hozott döntéseire.

Ezeknek a túlságosan is gyakori helyzeteknek megvan az oka. Ezek nem „csak úgy megesnek”, és nem is „a sors rendelte így”. L. Ron Hubbard rengeteg kutatást végzett közvetlenül azzal kapcsolatban és feltárva annak okait, hogy miért húzódik vissza valaki másoktól, és veszíti el önbecsülését.

Kifejlesztett egy pontos módszert, amely segít visszanyerni a becsület és az értékesség érzését. A szertefoszlott álmoknak és a múlt feletti sajnálkozásnak nem kell továbbra is elvonnia az embereket attól, hogy cselekvő résztvevői legyenek a jelennek.

Létezik egy tényleges mechanizmus, amely visszahúzódásra készteti az embereket a kapcsolatoktól, a családtól, a csoportoktól és – az álmaiktól.

És az ilyen helyzeteket helyre lehet hozni. Ebből a füzetből és a hozzá tartozó tanfolyamból megtudhatja, hogyan segíthet másoknak visszaszerezni a becsületüket – és ezzel együtt az életkedvüket. Ez vadonatúj nézőpont egy régi problémával kapcsolatban, és azt jelenti, hogy nem kell többé tehetetlenül szemlélnie mások szenvedését, hanem olyan eszközök lesznek a kezében, amelyek teljesen megoldják ezt a szenvedést.

Kezdés most >>
Tanfolyami részletek

Könnyű tanulás

Ez a tanfolyam lépésről lépésre van felépítve, sorrendben követik egymást az olvasnivalók, a fogalmazások és a gyakorlati feladatok.

A kezdés előtt ön létrehozza a személyes fiókját az Önkéntes lelkész weboldalon. Ha már be van jelentkezve, az internetes program végig fogja önt vezetni a tanfolyam minden lépésén annak teljes befejezéséig. Az összes tanfolyami anyagot az Önkéntes lelkész weboldal biztosítja.

A tanfolyam hossza

6-7 óra. De csinálhatja a tanfolyamot a saját sebességével is. Más szóval, nincs időhöz kötve. A tanfolyam ingyenes szolgáltatás a részünkről az ön számára.

Tanfolyami anyagok

Füzet: Tisztesség és becsület

vagy A Szcientológia kézikönyve

A tanfolyami anyagok is részei az online tanfolyamnak. Ez azt jelenti, hogy lehetősége van az online tanfolyami programon belül olvasni az anyagokat, az egyes lépések végzése közben. Azonban javasoljuk, hogy töltse le a füzet fájlját ingyenesen, illetve vásárolja meg a füzetet, hogy akkor is belenézhessen vagy átolvashassa, amikor éppen nincs bejelentkezve a tanfolyami programba.

Felügyelés

A tanfolyama során egy online tanfolyam-felügyelő fogja önt felügyelni, aki segíteni fog abban, hogy ön megértse a tanfolyam anyagait, és a lehető legtöbb előnyre tegyen szert azokból. A végeredmény az lesz, hogy ön teljes mértékben képessé válik alkalmazni a tanfolyam adatait. Ha bármilyen további kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot itt.

Értékelés

Az ön tanfolyam-felügyelője értékelni fogja az ön által beküldött összes feladatot. Ha valamelyik feladata javítást igényel, a felügyelője vissza fogja azt küldeni önnek, és útmutatásokat ad arra vonatkozóan, hogy mit kell átnéznie és kijavítania.

Tanfolyamzárás

A tanfolyam lezárásáról postán kapni fog egy kinyomtatott oklevelet is.

Segítség

Az online tanfolyamainkkal kapcsolatos szolgáltatások mindig az ön rendelkezésére állnak. Ha bármikor segítségre van szüksége a tanfolyami feladataival kapcsolatban, értesítse az online tanfolyam-felügyelőjét, akit az online tanfolyami programjában található Segítség gomb használatával érhet el.Kezdés most >>
Sikerbeszámolók

„Elvégeztem a Tisztesség és becsület tanfolyamot, és nagyon hasznos volt! A tanfolyami anyag könnyen olvasható és nagyon alapos volt. A tanfolyam adatainak alkalmazásával sokat megtanultam magamról. Aztán segítettem egy kollégámnak azzal, hogy alkalmaztattam vele ugyanazokat az adatokat, és néhány igazán nagyszerű áttörést ért el. Soha nem láttam őt ilyen boldognak. Ez a technológia könnyű, és egyenes utat követ, így probléma nélkül bele lehet fogni.

Nagyon sok emberrel az a probléma, hogy gyakran igazolják a dolgokat, nyíltan ártanak csoportoknak, amelyek inkább együttműködést igényelnének, visszatartanak információkat egymástól, hogy leplezzék az életüket, és hogy miben hibáznak. De ez a tanfolyam munkahelyeket, csapatokat ment meg, és megóv a bűntudattól.   Ezzel a techhel mindenki bűntudatmentessé és erősebbé válhat.   Nagyon hálás vagyok ezért a technológiáért, és csak ámulok, hogy mire képes!" – M. K.


„Ahogy olvastam a Tisztesség és becsület füzetet, rengeteg dolog azonnal letisztult olyanokkal kapcsolatban, hogy miért lett vége annyi barátságnak, miért szakadtak a családi kapcsolatok, és miért hagytam el a férjemet. Visszatekintve ezekre az eseményekre, mindig csodálkoztam, hogy miért mondok és teszek olyan dolgokat, amelyekről tudom, hogy a másik személy el fog távolodni tőlem miatta, vagy egyáltalán nem akarnak majd kapcsolatban állni velem. Bizonyos alkalmak annyira rosszak voltak, hogy azt gondoltam, kezdek megőrülni, mivel egyáltalán nem volt értelme.

Amikor ennek a tanfolyamnak az anyagait olvastam, megkaptam azokat a válaszokat, amelyeket kerestem. Olyan megkönnyebbültnek éreztem magam, hogy sírni kezdtem. Sokat sírtam, mialatt ezt a füzetet átolvastam, mert rájöttem, mennyire igazságtalanul bántam a barátaimmal, a családommal és a férjemmel.

Jó dolog gyónni, amit már sokszor megtettem. Ám annak megértése nélkül, hogy miért tetted azt, amit tettél, csak üres beszéd. Nincs megkönnyebbülés, gyógyulás vagy felépülés. Támogatni kezdtem csoportokat, és amikor eljöttem, nagyobb bűntudatot és terhet éreztem, mint amikor beléptem. Vajon mit lehetne elérni azzal, ha a támogató csoportok, pszichológusok, pszichiáterek és tanácsadók elolvasnák ezt a füzetet az ügyfeleikkel vagy a tagjaikkal, és együtt csinálnák a gyakorlatokat? Úgy vélem, a bűnözési ráta drasztikusan csökkenne az egész világon!

Amikor a Tisztesség és becsület tanfolyam gyakorlatait csináltam, mindegyikben tudtam volna magamat használni példaként. Amikor elérkezett az utolsó gyakorlat, azt saját magamon végeztem el, hogy tudjam, hogyan magyarázzam majd el könnyen valaki másnak. Nem fogtam fel, milyen jelentős hatással lesz rám. Minden egyes ártalmas cselekedet és visszatartott cselekedet, amit leírtam, felhozta a bűntudatot és szégyenkezést a miatt, amit tettem és mondtam. Amikor mindegyikbe beletettem a miért megértését, azzal lefegyvereztem, és hatástalanná tettem az életem felett. És minden egyes alkalommal sírtam. Azt hiszem, az öröm könnyei voltak, hogy többé nem kell magammal cipelnem a fájdalmat és zavarodottságot. Amikor most a tükörbe nézek, az arcom ragyogóbbnak és boldogabbnak tűnik. Most megmutatkozik az igazi énem.

Amikor a lányommal és egy ügyfelemmel ugyanezt megcsináltattam, olyan volt, mintha valaki megnyitotta volna a szavak és könnyek áradatát. A lányom az ártalmas és visszatartott tetteit nemcsak papírra vetette, hanem sok dolgot szóban is elmondott nekem, amelyeket azért tartott meg magának, mert nem akarta az érzéseimet megbántani, vagy hogy nagy hűhót csapjak körülötte. A lányom már nemcsak beszél nekem dolgokról, hanem beszélget velem.

Az ügyfelemmel otthon nálam kezdtünk bele egy reggel a dologba. Egészen éjfélig maradt, mivel szüneteket kellett tartanunk, hogy együnk, és hagyjam, hogy kisírja magát, és lecsillapodjon az írás folytatásához. Amikor elment, az arca évekkel fiatalabbnak nézett ki, a szeme alatti sötét karikák majdnem eltűntek, és először nevetett, mióta találkoztam vele.” – M. W.

Kezdés most >>
Miért végezze el ezt a tanfolyamot?

Visszahúzódik az élettől?

Miért hagyja ott azokat az embereket, akiket régebben szeretett? Még mindig kísértik azok a becstelen dolgok, amelyeket az élete során tett?

Ha hagyta már cserben valaki, akiben megbízott; ha érezte már annak a kínját, hogy hűtlen volt önhöz valaki, akit ön szeretett; ha verte már át tisztességtelen eladó – akkor tudja, hogy milyen fájdalmas a becstelenség, és milyen következményekkel jár.

Ha tűnődött már azon, hogy miért húzódik vissza olyan tevékenységekben való részvételtől, amelyekben régebben örömét lelte, akkor itt megtalálhatja a választ.

Az e tanfolyamból megismert adatok birtokában döntő lépést tehet a végtelen boldogság és derű, vagyis azon dolgok felé, amelyek miatt érdemes élni.

Tudja meg, hogy:

  • Mi a különbség a személyes integritás, az etika és az erkölcs között
  • Hogyan kapcsolódik a helyes és helytelen az ön túléléséhez
  • Hogyan rontják a helytelen cselekedetek a túlélési képességünket, és hogyan vegyük le a vállunkról ezek terhét
Kezdés most >>